Acoperiți podeaua cu iarbă artificială dacă doriți să faceți o schimbare semnificativă pe balconul dvs., puteți începe cu podeaua! Covorul de iarbă artificială, pe care îl puteți alege ca alternativă la ceramică, piatră sau parchet, va aduce o nouă atmosferă decorului balconului dvs.

Covorul de iarbă artificială nu doar oferă un aspect natural, integrat în natură, ci și ușurează curățarea, făcându-l parte din balconul dvs. Ca un bonus, plăcerea pe care o veți simți sub picioarele dvs. va fi neprețuită!

Aduceți luminile pe balustrade

Vă prezentăm o soluție decorativă și funcțională pentru una dintre cele mai mari provocări în designul balcoanelor: iluminatul – amplasarea lampilor pe balustrade!

Puteți crea o soluție de iluminare creativă trecând un șir de becuri colorate sau monocrome, conectate cu cabluri, printr-o serie de balustrade. Astfel, nu doar veți adăuga un element decorativ, ci veți economisi și spațiu pe podea.

Cultivați plante pe peretele balconului

În special în designul balconurilor mici, spațiul îngust poate fi o problemă atunci când vine vorba de plasarea plantelor, la fel cum este și cu alte obiecte. Cu toate acestea, având în vedere că ne străduim să îmbogățim spațiul cu verdețuri, pereții sunt adesea neglijați și neutilizați.

 

Dacă doriți să adăugați plante în decorul balconului dvs. și aveți dificultăți în plasarea lor, încercați pereții! Puteți monta ghivece mici pe perete sau un panou care să conțină ghivece, și să plantați câteva plante cățărătoare. Astfel, veți transforma balconul într-un spațiu verde cu un singur gest.

Creați spații de ședere aerate cu seturi miniaturale

Pentru un balcon confortabil, este esențial să folosiți mobilier… Însă nu orice mobilier este potrivit pentru balcon, așa că vă recomandăm să optați pentru mobilier natural.

De exemplu, pufurile din răchită și mesele și scaunele din lemn sunt alegeri ideale pentru designul balconului. Dacă aveți un balcon mai mare și doriți să creați o zonă de confort spațioasă, seturile miniaturale de mobilier din ratan vă pot ajuta să obțineți confortul dorit.

author-avatar

Despre Istikbal România

Istikbal a fost înființat în 1957 într-un mic atelier de tâmplărie din Kayseri. Atelierul mic a deservit dezvoltarea recentă a apartamentelor și vieții urbane, furnizând mobilier de casă funcțional de înaltă performanță. Curând, atelierul s-a mutat într-o fabrică și și-a extins producția pentru a include o gamă largă de sufragerii, dormitoare, săli de mese, saltele și somiere. Prin evaluarea constantă a experienței consumatorului, brandul a dezvoltat o rețea extinsă de vânzări susținută de un serviciu excepțional pentru clienți și servicii post-vânzare, creând un standard de excelență pentru industria mobilierului de casă. Evaluând echilibrul dintre ofertă și cerere pe piață și ținând constant pasul cu consumatorul, Istikbal și-a specializat producția pentru fiecare grup de mobilier și și-a dezvoltat cunoștințele și angajamentul față de inovație. Până la sfârșitul anilor ’90, brandul a fost susținut de facilități integrate gigant în Kayseri și o rețea de dealeri foarte respectată în întreaga Turcia. În același timp, brandul a început să construiască o impresionantă rețea de dealeri și în străinătate.Istikbal își valorează locul prominent în industria de mobilier. Istikbal se angajează să furnizeze mobilier de calitate superioară, valoare pentru fiecare cameră a casei în întreaga lume, cu designuri, funcții și inovații universale.