fbpx

Despre noi

Inființată în anul 1957, cu peste 67 de ani de experiență, İstikbal a devenit una dintre cele mai importante companii din industria mobilei și acționează ca unul dintre cele mai responsabile mărci din industrie, oferind valoare adăugată și continuând să deschidă calea pentru noi inițiative de amploare, concentrându-se pe varietatea de produse, design diferențiat, prioritizarea calității și serviciile post-vânzare.

Printr-o abordare riguroasă de design orientată spre consumator, produsele și serviciile İstikbal reflectă cu succes nevoile și așteptările industriei. İstikbal se străduiește continuu pentru dezvoltarea tuturor proceselor de producție și servicii, anticipând noile tendințe în decorarea casei. Combinând cu succes inovația cu o abordare modernă de producție și marketing bazată pe vasta sa experiență în industrie, İstikbal ridică și standardele industriei.

Prin combinația magistrală de design care nu compromite confortul și calitatea, İstikbal prezintă soluții elegante de decorare a locuinței care oferă modele unice într-o gamă largă de produse. La fel de activ în sector cu colecțiile sale speciale; de la tapiterie la sufragerii, de la dormitoare la camere pentru copii și adolescenți, de la paturi și baze la mobilier de grădină İstikbal, reunește mii de produse pentru o varietate de gusturi și locuri.

İstikbal, cunoscut și pentru utilizarea aplicațiilor care ușurează viața consumatorilor, continuă să accelereze această abordare în industrie, precum și cu magazinele sale de mii de metri pătrați, mari „Home Concept”, oferind toate tipurile de nevoi de decorare a casei sub un singur acoperiș și servind consumatorii pentru a le face casele mai frumoase și mai practice. În calitate de creator de tendințe în decorarea casei, İstikbal oferă consumatorilor confort în toate sensurile prin reduceri periodice și campanii atractive în diferite grupuri de produse.

Ocupând locul 166 printre cele mai mari 500 de companii industriale din Turcia, İstikbal merge înainte devenind un brand mondial, în timp ce îmbrățișează Turcia cu aproape 700 de magazine și zeci de mii de produse. Oferind în prezent produse în aproape 60 de țări sub marca Istikbal, Istikbal poartă calitatea turcească în străinătate cu cele aproape 170 de magazine și multe puncte de vânzare în multe țări precum Grecia, Bulgaria, Maroc, Liban, Germania, Kazahstan, Azerbaidjan, Irak, Anglia și Franța.

Coș

Distribuitor unic Istikbal în România

Autentificare

Nu aveți cont?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Acasă
0 Favorite
0 produse Coș
Cont