Culoarea scaunului tău nu mai pare atât de plăcută ochiului, consideri că peretele din living este prea gol sau te gândești să faci câteva schimbări în baie… Se pare că a venit momentul să-ți revizuiești decorațiunile din casă! În loc să te ocupi de lucruri mari și riscante, cum ar fi cumpărarea de mobilă nouă sau schimbarea întregii case, poți realiza decorațiuni de casă mult mai eficiente cu diverse accesorii pentru casă! În acest articol, am pregătit câteva exemple pentru tine; poți descoperi soluția perfectă pentru casa ta chiar acum!

Evaluarea Produselor Textile pentru Casă Acestea au o gamă atât de variată de utilizări, încât poți recrea întregul aspect al casei tale, de la camera de zi la dormitor, de la balcon la baie, folosind doar produse textile pentru casă!

Rearanjează Biblioteca ta Bibliotecile, elemente esențiale ale decorațiunii interioare, sunt zone în care poți adăuga mici și distractive detalii…

De exemplu, în loc să folosești piese de mobilier imense, poți crea sisteme de rafturi în diverse puncte ale încăperilor tale și poți așeza cărțile în aceste spații. Poți crea o bibliotecă portabilă, punând unul peste altul cutii de lemn, care sunt acum la modă și pot fi considerate accesorii decorative elegante. Poți extinde conceptul de bibliotecă asociat cu spații precum salonul, camera de zi sau biroul și în decorarea dormitorului tău; poți crea rafturi mici între tavan și podea și poți acoperi pereții cu cărți!

Fă pereții să iasă în evidență Datorită timpului alocat mobilierului și accesoriilor pentru casă, pereții, care deseori sunt lăsați cu doar câteva detalii precum fotografii, tablouri sau ceasuri, rămân adesea neglijați. Cu toate acestea, există multe lucruri pe care le poți face pentru pereții tăi!

De exemplu, poți vopsi zona în care ai plasat fotoliul sau unitatea TV într-o altă culoare față de cea a camerei de zi; poți face peretele să iasă în evidență prin aplicarea de elemente precum piatră, cărămidă sau tapet. Poți chiar să iei un perete și să-l vopsești într-o culoare aleatoare sau să desenezi un simplu peisaj care îți place. În plus, poți monta mici unități de raft pe pereți și să așezi plante în ghivece pe ele, să acoperi pereții cu rame goale sau să adaugi iluminare cu mici lampi cu LED-uri!

author-avatar

Despre Istikbal România

Istikbal a fost înființat în 1957 într-un mic atelier de tâmplărie din Kayseri. Atelierul mic a deservit dezvoltarea recentă a apartamentelor și vieții urbane, furnizând mobilier de casă funcțional de înaltă performanță. Curând, atelierul s-a mutat într-o fabrică și și-a extins producția pentru a include o gamă largă de sufragerii, dormitoare, săli de mese, saltele și somiere. Prin evaluarea constantă a experienței consumatorului, brandul a dezvoltat o rețea extinsă de vânzări susținută de un serviciu excepțional pentru clienți și servicii post-vânzare, creând un standard de excelență pentru industria mobilierului de casă. Evaluând echilibrul dintre ofertă și cerere pe piață și ținând constant pasul cu consumatorul, Istikbal și-a specializat producția pentru fiecare grup de mobilier și și-a dezvoltat cunoștințele și angajamentul față de inovație. Până la sfârșitul anilor ’90, brandul a fost susținut de facilități integrate gigant în Kayseri și o rețea de dealeri foarte respectată în întreaga Turcia. În același timp, brandul a început să construiască o impresionantă rețea de dealeri și în străinătate.Istikbal își valorează locul prominent în industria de mobilier. Istikbal se angajează să furnizeze mobilier de calitate superioară, valoare pentru fiecare cameră a casei în întreaga lume, cu designuri, funcții și inovații universale.